Diensthoofd leefgroep 1AB


Onmiddelijke inddiensttreding of starten op korte termijn.

Nottebohm Wzc

Woonzorgcentrum Nottebohm is een verhaal van bewoner, medewerker, diensthoofd, organisatie, kortom van en voor mensen!

In onze “zorg”,  zorgen voor en met elkaar streven wij ernaar  een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te bieden voor de mensen die hier wonen en thuis zijn.

Thuis voelen, thuis zijn.. een zorg van ons allemaal, een kunst van individuen die samen een groep vormen, die allen ‘goede zorg’ willen geven vanuit zichzelf, vanuit eigen normen en waarden.

Leefgroep 1AB is  een woon- en leefeenheid van en voor 35 bewoners en hun familie. Hier wonen voornamelijk bewoners met een fysieke hulpvraag, maar ook mensen met een lichte cognitieve beperking.

Functieomschrijving

Wat kan jouw uitdaging hier zijn als diensthoofd?

Samen met de medewerkers verder een warme thuis creëren en zorg waarbij we graag zien dat de bewoner en de familie hier een goed leven kan leiden dat bij hen past.

Maar ook de medewerkers ondersteunen en een duwtje in de rug geven, om het beste in zichzelf te mogen laten zien.

Verwonderd mogen zijn, een mensgerichte visie op een heldere manier kunnen overbrengen op anderen.

Daarnaast zal je verantwoordelijkheid dragen voor de organisatie, continuïteit en kwaliteit van de zorg. Je bent coachend dagelijks aanwezig tussen de medewerkers, bewoners en familie, waarbij transparantie en openheid een fijne troef is.

Het overbrengen van beslissingen, doelstellingen en verwachtingen die samen met de directie worden genomen kan jij in een taal op maat van iedereen overbrengen en deze consequent opvolgen in de dagelijkse werking.

Samen met het team kan u  op een dynamische manier naar ideeën en de interne afdeling werking kijken, waarbij de medewerkers zowel als individu, maar zeker als groep oprecht beluisterd  en erkent worden.

Steeds met open blik blijven kijken naar nieuwe initiatieven ( netwerking) , systemen ontwikkelen, uitdragen en opvolgen die mogen vertrekken vanuit de bewoner, die hen kan ondersteunen in hun dagelijkse leven.

Ook uw eigen ontwikkeling en vorming ziet u als prioriteit, om op die manier de kennis en professionaliteit een plaats te geven in het team en de zorg voor bewoners te versterken.

Aanbod

Wij bieden je een voltijds contract op basis van de geldende barema’s (IFIC), reken houdend met je relevante anciënniteit.
Daarnaast zijn er ook maaltijdcheques. 

Vereiste studies

Gegradueerde (HBO 5) of bachelor verpleegkundige met talent voor coachende leiderschapsstijl.


Solliciteren
Contact:
Via e-mail
Per brief
Per telefoon: 03 237 28 60
Solliciteren met CV


Talenkennis
  • Nederlands (goed)


Contract
  • Vaste Job
  • Contract van onbepaalde duur
  • Voltijds: 38 uren per week


Plaats tewerkstelling
Biartstraat 2
2018 Antwerpen


Waar en hoe solliciteren?


Contact: via e-mail: geert.deschacht(at)nottebohm.be
Per brief
Per telefoon: 03 237 28 60
Solliciteren met CV
Nottebohm care
Jij bent voor ons een waardevol mens. We willen zien dat je hier een goed leven kan leiden, een leven dat past bij wie jij bent.

Contact