Dan ben jij misschien wel de algemene directeur die we zoeken!

De Nottebohm Foundation waarborgt kwalitatieve ouderenzorg en buurtwerking. We beschikken over 75 woonunits, 9 kamers kortverblijf en 9 assistentiewoningen, waar ouderen een warme thuis vinden. Maar de maatschappelijke impact en focus reikt verder.

Naast ons woonzorgcentrum ontspruiten er tal van andere initiatieven: ons dagcentrum De Meander, ondersteunende coaching bij ouderen thuis en fijne evenementen waar iedereen welkom is. 

Hoe ziet een leven als algemeen directeur bij Nottebohm eruit?

Bij Nottebohm maak je deel uit van een woonzorgcentrum waar kwaliteit van leven voor bewoners het uitgangspunt is.
Samen met de raad van bestuur en het managementteam sta je in voor het dagelijks bestuur en de algemene leiding. Het strategisch, financieel en operationeel management van het woonzorgcentrum zijn onderdeel van je dagelijkse activiteiten, maar daar blijft het niet bij. 

Als algemeen directeur word je uitgedaagd om net dat stapje verder te gaan. 

Je wordt lid van een team die met aandacht, liefde en vakkennis een warme thuis aan ouderen geeft. Iedere dag is anders en de relaties die je opbouwt zijn onontbeerlijk. Je luistert naar de vragen van medewerkers en bewoners en gaat steeds actief op zoek naar het beste antwoord. Met de nodige dosis visie, creativiteit en passie voor mensen is Nottebohm in goede handen.
Beschik jij over het profiel dat we zoeken?
Ervaring in de sector is een pluspunt, maar geen vereiste. We zijn in de eerste plaats op zoek naar iemand die gedreven is en met een warme, menselijke visie naar de toekomst kijkt. 

Klinkt volgend profiel jou als muziek in de oren? 
  • Je hebt een masterdiploma.
  • Open, heldere en transparante communicatie is helemaal jouw ding. 
  • Je bent een echte ondernemer: je springt creatief om met vraagstukken, bouwt graag een relevant netwerk uit en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken.
  • Je bent empathisch, kan goed luisteren en hanteert een mensgericht wereldbeeld. 
  • Leidinggeven zit in je bloed en je voelt je helemaal op je plek wanneer je een team van enthousiaste medewerkers kan motiveren, inspireren en ondersteunen waar nodig. 
  • Je denkt niet op korte termijn, maar gelooft sterk in een strategische langetermijnvisie die waarden als samenwerking, groei en ontwikkeling hoog in het vaandel draagt.
Wat krijg je terug?
We bieden jou een uitdagende job in een warme, dynamische omgeving waar je écht iets kan betekenen en een verschil kan maken. Daarnaast krijg je van ons ook:  
  • Een vast contract van onbepaalde duur
  • Een competitief salaris met extralegale voordelen
  • Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
  • Een warme werkplek waar je je snel helemaal thuis voelt

Interesse?


Stuur je CV en sollicitatiebrief taniadrieghe(at)ccselect.be
Solliciteren kan tot en met 31/08/2020.
Nottebohm care
Jij bent voor ons een waardevol mens. We willen zien dat je hier een goed leven kan leiden, een leven dat past bij wie jij bent.

Contact