Woonzorgcentrum

Contact

Mail ons: lieve.frans@nottebohm.be

Bel ons: 0496 23 66 10

of laat hier uw gegevens achter
en dan bellen of mailen wij u terug:

THUISCOACH

Dienstverlening voor thuiswonende ouderen

Het eigen huis - een gedroomde thuis.

Uw huis is een veilige en vertrouwde plek. Het is een stuk van je leven. Er kunnen echter, met het ouder worden, uitdagingen en hindernissen komen die het leven thuis bemoeilijken. De vertrouwde omgeving lijkt dan niet meer zo veilig en vanzelfsprekend. In heel wat situaties wordt thuis wonen een stuk eenvoudiger en fijner als u de goede oplossing kent.

 

Langer en beter thuis wonen dankzij de thuiscoach.

Een thuiscoach kan advies geven om die vertrouwde plek weer een stuk veiliger en aangenamer te maken. Dat kan om heel praktische zaken gaan (aanpassingen aan de woning bijvoorbeeld). Maar evengoed in hoe je weg te vinden in het grote aanbod van diensten? Hoe om te gaan met bepaalde aandoeningen? Hoe de zelfstandigheid te behouden? Of gewoonweg weten bij wie je terecht kan als er een probleem opduikt.

 

Waarvoor kunt u bij de thuiscoach terecht?

Onze thuiscoach is heel breed inzetbaar. Hij is er voor iedereen die op zoek is naar hulp of advies over thuis wonen of zelfs gewoon maar eens wil praten over hoe het in de toekomst best verder kan. De kosten hoeven u alvast niet van een telefoontje te weerhouden want de diensten van de thuiscoach zijn gratis.

klik op de foto en bekijk het filmpje   

Hoe kunt u de thuiscoach inschakelen?

3 eenvoudige stappen
  1. Een telefoontje of mail voor een afspraak. 
    Op het nummer 0496 23 66 10 kunt u tijdens de kantooruren terecht voor een afspraak. 
  2. De afspraak.
    Tijdens een gesprek, bij voorkeur bij u thuis, leert de thuiscoach niet alleen u en uw familielid beter kennen, maar ontdekt hij ook wat de uitdagingen zijn. Samen kan dan gekeken worden naar oplossingen die best bij u passen.
  3. Contact  
    De thuiscoach blijft ook na het eerste contact en het eerste advies een permanent contactpunt waar u steeds terecht kunt. En dat niet alleen voor de thuiswonende oudere, maar ook voor mantelzorgers en andere familieleden.

 

De coach is vertrouwd met de uitdagingen die thuis wonen voor ouderen kan bieden en kent de beste en meest betrouwbare oplossingen voor elke situatie.