Woonzorgcentrum

Contact

Mail ons: demeander@nottebohm.be

Bel ons: 03/259 18 00

of laat hier uw gegevens achter
en dan bellen wij u terug:

Dagbegeleiding De Meander


In het dagverzorgingscentrum ontvangen we ouderen die thuis wonen en die nood hebben aan ondersteuning, dagbesteding, revalidatie of opvang. We bieden een gevarieerd programma met alle aandacht voor persoonlijke interesses.

In onze zorgverlening vertrekken we vanuit de vraag van de gebruiker. Belangrijk voor ons is respect voor het individu en waardige zorg.
 (klik op de foto om het filmpje te zien.)

Eerste contact en verder overleg

Wij nodigen de familie en de toekomstige gebruiker uit voor  een bezoek aan het dagverzorgingscentrum. Op deze manier kan u kennis maken met het centrum. Om voldoende tijd te kunnen vrijmaken vragen wij om telefonisch een afspraak te maken op het nummer 03/259 18 19. Overleg en communicatie met de familie en professionele thuiszorg is belangrijk om zorg op maat te kunnen bieden.
Eén maal per jaar wordt een familiedag georganiseerd waarbij er overleg mogelijk is tussen de familie en het team.

Vervoer

Het vervoer van en naar het dagverzorgingscentrum kan door de familie gebeuren. Wanneer dit niet mogelijk is, kan vervoer voor u geregeld worden. We werken samen met gespecialiseerde taxifirma’s.

Gebouw

Het dagverzorgingscentrum bevindt zich op het gelijkvloers en heeft toegang tot het terras en een aangename tuin.  De architectuur van het gebouw, de kleur en de materialen  scheppen mee een aangename en huiselijke sfeer.